PC

Ubisoft nas poziva na planine

Bliži se period godine kada svi planiraju zimovanje i eventualno odlazak na planine kako bi skijali ili se strmoglavili na snowboardu. Ali, ne možemo svi da priuštimo tako skup put, pa ćemo morati da se zadovoljimo vožnjom po virtuelnim planinama. A i ne rizikujemo da slomimo vrat.

Ubisoft krajem godine izdaje igru Steep sa kojom ćemo, nadamo se, osetiti kako je juriti niz planinu na skijama ili bordu. Već sredinom novembra možemo to i da proverimo jer su najavljena dva beta testa. Prvi od njih počinje 10. novembra i zahteva registraciju najkasnije 9. novembra, a trajaće svega 4 dana. Zatim, od 18. do 21. novembra, beta se otvara za sve koji su zainteresovani da posete virtuelna skijališta.

U oba beta testa ćemo imati pristup deliću sadržaja, pa ćemo moći da isprobamo devet ”planinskih priča” kako ih autori igre nazivaju. To su kratke story misije smeštene na tri lokacije od ukupno sedam koliko će ih biti u punoj igri. Steep u svom punom izdanju izlazi 2. decembra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Inače, rad na ovoj igri je obeležila i tragičina smrt skijašice, koja je poginula dok je snimala materijal za ovu igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top