Vesti

Skyrim dobija svoj Monopol, jer što da ne

Voleli Monopol ili ne, jedno je sigurno – ova klasična igra braće Parker je veoma popularna. Ne samo što se prodaje u stotinama hiljada primeraka svakog meseca, već je jako pogodna za povezivanje sa popularnim franšizama. Tako, posle Assassin’s Creed, Zelda i WWE Monopola (da, zaista i to postoji!), na red je došlo da kažemo Fus Ro Da jer je najavljeno Skyrim izdanje.

Trgovanje nekretninama se, dakle, prenosi u Tamriel, zamlju zmajeva i večnog snega. Umesto kućica i hotela u Skajrim monopolu ćete graditi sela i zamkove, ali mehanički ne bi trebalo da se razlikuje od igre koju svi tako dobro znamo. Ono što nas zanima je koja polja će stajati umesto Ženevskog trga i Azurne obale (dva najskuplja polja u igri), kao i da li će svi igrači početi svoju avanturu u zatvoru jer je to ipak tradicija svake Elder Scrolls igre.

Za odgovor ćemo ipak morati da sačekamo pola godine, jer Skyrim Monopol izlazi u martu 2017. sa očekivanom cenom od 40-50 evra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top