Vesti

Star Wars Battlefront 2, sada i zvanično

Da se radi na novoj Battlefront igri svako je mogao da pretpostavi. Uostalom, EA je najavio da za franšizu imaju dugogodišnji plan da je muz… proširuju novim izdanjima i ekspanzijama.

Finansijski direktor EA, Blejk Jorgensen, je tako objavio da Star Wars Battlefront 2 možemo da očekujemo kroz narednih godinu dana. Kako je dalje izjavio, EA radi na tome da igra bude kompleksnija i sa duboljom mehanikom od prethodne što su bile najveće zamerke za rebootovani Battlefront. Iako nije pomenut neki konkretniji datum, sasvim je sigurno da se cilja izdavanje u udarnom periodu godine, tojest u oktobru ili novembru.

Jorgensen je zaključio sa najavom još jedne Star Wars igre: ”Diskutovali smo i o još nenajavljenoj akcionoj igri, jako smo uzbuđeni zbog nje i trebalo bi da bude izdata tokom fiskalne 2018. godine”. Na toj igri radi studio Visceral koje znamo po Dead Space serijalu.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top