PC

Nova fasada za originalni Assassin’s Creed

Prošla je skoro čitava decenija od kako smo prvi put kao Altair skakali sa tornjeva u seno. Da, osećamo se matoro, a i u međuvremeno smo igrali veliki broj nastavaka. Recite šta hoćete o Assassin’s Creed, ali serijal se održao sve ovo vreme i čak dobija i igrani film.

Međutim, ako ste poželeli da se podsetite igre koja je sve započela, želećete verovatno da ubacite i ovaj mod kako bi igra izgledala malo modernije. Overhaul mod je delo modera pod pseudonimom Hecumarine koji već nekoliko godina eksperimentiše sa AC povećavajući rezoluciju tekstura u igri. Od rezolucije 256×256 piksela  stigao je do 1024×1024, a takođe je unapredio i igrine efekte poput dima i vatre. Po njegovim rečima, ovo igru postavlja rame uz rame sa Assassin’s Creed Revelations po pitanju tekstura i efekata, štaviše ne mali broj tekstura je povučen upravo iz te igre.

Mod nije preterano velik s obzirom na povećanu rezoluciju tekstura i nove efekte. Ukoliko i vi želite da isprobate originalni Assassin’s Creed sa novom grafikom, Overhaul mod možete preuzeti sa ModDB. U nastavku pogledajte poređenje originalnog izdanja i najnovije verzije moda:

assassins_creed_2016_mod_comparison_5 assassins_creed_2016_mod_comparison_1 assassins_creed_2016_mod_comparison_3

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top