PC

Abandon Ship – kao FTL, ali na moru

Bićemo iskreni – iako obožavamo FTL, toliko da je u našoj listi najboljih svemirskih igara, nismo uspevali da ga pređemo tokom prvih desetak sati igranja. Brutalni izazov nasumično generišućeg svemira je bio jednostavno prevelik.

Abandon Ship je prva igra iz studija Fireblade Software i upravo nas je podsetila na pomenuti FTL. Upravljaćete brodom, ali ne u svemiru već na moru gde mogu da vas napadnu gusari, morske nemani i uopšte da vam se dese svakakve avanture u proceduralno generisanom svetu. Autori posebno ističu FTL, Sunless Sea i četvrti Assassin’s Creed kao uzore.

Što se gameplaya tiče, izdavaćete komande svojoj posadi kako biste pucali iz topova, skretali brod ili popravljali nastalu štetu. Tokom susreta sa neprijateljskim brodovima moći ćete da, naravno, zapucate na iste ali i da se ukrcate i pokušati da ih tako zauzmete. Svet igre će se generisati što znači i nasumične, a uglavnom loše po vas, događaje. Već vidimo da će se ponoviti naša FTL epizoda i sa ovom igrom…

Abandon Ship izlazi 2017. godine a prvi trejler pogledajte u nastavku. Na sajtu igre se možete prijaviti za newsletter i, ako budete imali sreće, jedan od članova posade nosiće vaše ime.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top