PC

Kupovina Watch Dogs 2 je komplikovanija nego što ste očekivali

Watch Dogs 2 izlazi kroz nedelju dana, tojest malo kasnije i za PC, a verovatno je ovo period kada se još dvoumite oko toga da li da igru pazarite u pretprodaji ili sačekate recenzije. Ako ste odlučili da rizikujete i nabavite je ranije, moguće da ste ostali zabezeknuti ogromnim brojem izdanja. Ne brinite, i mi smo.

Naime, Watch Dogs 2 će se prodavati u ček šest (6!) verzija – od regularne koja uključuje samo igru do nekoliko kolekcionarskih gde najskuplja košta čak 150 evra. Problem nastaje ukoliko ste kolekcionar i želite da imate sav sadržaj koji se nudi. Tu ćete shvatiti da kupovina čak i najskupljeg izdanja nema sve. Uostalom, kada vam za kupovinu igre treba čitava tabela, znajte da je izdavač nešto zabrljao.

Prvo da uporedimo cene:

  • Standard Edition – $59.99
  • Deluxe Edition – $69.99
  • Gold Edition – $99.99
  • San Francisco Edition – $114.99
  • Wrench Jr Robot Collector’s Pack – $165.99
  • The Return of Dedsec Collector’s Case – $165.99

 

Dakle, čak tri izdanja igre u kojima dolazi različiti digitalni sadržaj. Kada pređemo na kolekcionarsku stranu, tek tu nastaje zbrka. Da li želite kapu, šal, figuru, knjigu, robota… Pa, moraćete da kupite više od jednog primerka igre ako želite sve. Uostalom, pogledajte i sami zvaničnu tabelu sa presekom sadržaja svakog izdanja:

watch-dogs-2-special-editions

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top