PC

Steam prodavnica sa novom šminkom

Ukoliko ste korisnik najveće mreže za digitalnu distribuciju igara, novo unapređenje Steam prodavnice će vam olakšati u snalaženju među hiljadama igara.

Takozvani Discovery Update 2.0 je upravo stigao na Steam i sa njim redizajn prodavnice. Sada će vam glavna strana prodavnice ne samo izbacivati igre koje vam preporučuje već i prikazivati na osnovu kojih parametara vam je preporučen recimo Secret of The Magic Crystals. Tu je i beskonačno skrolovanje pa, kada ste ulogovani, dobijaćete veliki niz igara izabranih po parametrima kao što su vaša interesovanja, poslednje kupovine, šta igraju prijatelji i sl. Takođe je sa leve strane uveden mali meni sa brzim pristupom popularnim kategorijama, a i najpopularnije igre koje su na rasprodaji će biti lakše uočljive.

Valve sa nada da će nam ovo pomoći da lakše potrošimo platu/džeparac tokom zimske rasprodaje (što nije uopšte teško, da budemo iskreni), a detaljan pregled svih promena možete pogledati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top