Mobile

Total War na vašem tabletu

Kada se pomene igranje na mobilnim uređajima, mnogima obično padne mrak na oči kada se sete koliko su ove platforme zatrpane lošim free2play-pay2win igrama.

Međutim, sem što su plodno tlo za takve igre, touchscreen uređaji su odlični i za igranje (poteznih) strategija. A koja bi igra bila bolja za adaptaciju na takve uređaje od Total War? To vrlo dobro zna i SEGA jer je upravo izdala mobilnu verziju odličnog Rome: Total War. Port nije pretrpeo promene u mehanici i igra identično radi kao u originalnom PC izdanju što uključuje i 3D prikaz epskih bitaka.

ROME: Total War je trenutno ekskluzivan za iPad, a prodaje se po ceni od 10 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top