PC

Neko je već prešao Dishonored 2 za samo pola sata

Bethesda možda nije naročito zadovoljna prodajom Dishonored 2, ali to ne znači da se igrači ne provode dok igraju novu avanturu Korvoa i Emili.

O speedrun poduhvatimo kao da sve češće imamo priliko da čujemo kada su u pitanju takozvane AAA (visokobudžetne) video igre, pa je tako neko već postavio rekord u brzinskom prelaženju Dishonored 2. I to za samo 32 minuta. Poređenja radi, ”normalan” prolaz kroz igru prosečnom igraču traje barem 16 sati. Rekord je postavio australijski igrač Voetiem koji je za ovaj prolaz igrao kao Korvo i upotrebio je čitavu njegovu lepezu poteza. Dishonored je definitivno dobra platforma za speedrun takmičenja, jer je i originalna igra bila kompletirana za pola sata u okviru Games Done Quick.

Kako izgleda brzinski prolaz kroz novi Dishonored pogledajte u nastavku. Spojleri, naravno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top