PC

Ovo je nova vanzemaljska rasa u Mass Effect: Andromeda

Jedan od bitnih momenata Mass Effect serijala je i veliki broj vanzemaljskih rasa koje ste mogli da sretnete i komplikovana socio-politička situacija između svih tih svetova.

Bioware je za Mass Effect: Andromeda spremio brojna iznenađenja a prvo od njih su otkrili u vidu nove vanzemaljske rase Kett. U poređenju sa dosadašnjim vanzemaljcima koje smo videli u serijalu, Kett  izgledaju grublje i organskije a u studiju su želeli da izgledaju još ”vanzemaljskije” od rase Turian mada su se ipak odlučili da ostanu rasa koja hoda uspravno, na dve noge. Kett će u Andromedi biti neprijateljski nastrojeni prema igraču, mada se provlače neke naznake da ćete možda imati saborca iz ove rase.

Bioware je objavio i video u kome detaljnije objašnjavaju proces dizajniranja Kett vanzemaljaca.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top