PC

VIDEO: PLAY! ZINE Prvi Utisci: Dishonored 2

Četiri godine nakon odlične avanture u Dishonored, stigao je odlični nastavak Dishonored 2.

Petnaest godina nakon što smo spasili pricezu kao Korvo Atanu igramo upravo kao ona. Emili je u međuvremenu učila smrtonosni zanat upravo od Korvoa a u Dishonored 2 može da izabere da ide stazom Outsidera ili odbije moći nakon čega igra jako podseća na Thief. Priča je naravno daleko kompleksnija, ali to ćemo ostaviti vama da se uverite.

Dishonored 2 je izašao za PC i za konzole Playstation 4 i Xbox One, a mi smo testirali PC verziju i prenosimo prve utiske nakon odigranih nekoliko početnih poglavlja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top