PC

Watch Dogs 2 ima vozilo koje… vrišti?

Obožavamo kada autori igara sakriju neke blesave štoseve u svoje igre, naročito kada se u pitanju komična oružja ili vozila. Borderlands 2 je recimo imao pušku koja je kreštala i urlala RELOADING svaki put kad menjate šaržer, a Watch Dogs 2 ima džip koji ispušta nesnosni krik.

Vozilo je omaž Parku iz doba Jure, tačnije džipovima koje smo videli u filmu, a jedno je od sedam unikatnih vozila u igri. Nazvan Mountain King, ovaj džip umesto sirene ima urlik dinosaurusa, tojest nešto što bi trebalo da zvuči tako ali više podseća na umirući krik. Uostalom, poslušajte i sami u nastavku.

Ukoliko igrate Watch Dogs 2 i želite da ovako terorišete stanovnike virtuelnog San Franciska, džip možete naći istočno od Oakland zaliva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top