Domaća Scena

Eipix Academy počeo sa radom

Najveći i najdugovečniji studio za razvoj igara, Eipix, pokrenuo je akademiju kroz koju će mladi game developeri moći da nauče više o razvoju video igara.

Nakon više od decenije aktivnog bavljenja razvojem video-igara i preko 60 uspešnih projekata, sa preko 150 digitalnih umetnika u timu, Eipix Entertainment odlučio je da, kroz Eipix Academy, stečeno znanje, veštine i iskustvo podeli sa onima koje vode radoznalost, istraživački duh i strast ka učenju i samounapređivanju. Eipix Academy ima jedan cilj – da podstakne razvoj potencijala kroz raznovrsne i inovativne kurseve, kreirane sa namerom da polaznike pripreme za ulazak u industriju digitalne umetnosti i razvoja video-igara.

Kurseve osmišljavaju i realizuju profesionalci sa višegodišnjim iskustvom stečenim tokom rada na nagrađivanim projektima. Nastava se održava u prostorijama kompanije Eipix Entertainment, prilagođenim potrebama savremenih studija za razvoj video-igara i opremljenim najkvalitetnijim alatima digitalne umetnosti.

Projekat se sastoji od niza kurseva usko vezanih za različite aspekte razvoja video-igara i drugih grana digitalne umetnosti. Kursevi koji će se održati tokom novembra su:
  • Unity: Osnove razvoja video-igara
  • Unity: Osnove programiranja za video-igre
  • Dizajn karaktera za video-igru i strip (I): Ilustracija i anatomija

Detaljnije o kursevima i samoj akademiji pročitajte na zvaničnom sajtu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top