Vesti

Nintendo Switch će koštati ispod 250 evra

Dok još uvek čekamo više informacija o novoj Nintendo konzoli, britanski lanac prodavnica GAME je najavio da će biti očekivano jeftinija od konkurencije.

Naime, provereni izvori su saznali da je GAME već dobio veleprodajne cene konzole Nintendo Switch i da je na osnovu njih odlučio da osnovi model prodaje po ceni od 200 funti, odnosno oko 230 evra. U ponudi će takođe biti premium model koji će imati veću internu memoriju i jednu igru u kompletu, a cena takvog paketa će biti 250 funti, tojest 290 evra. Koja će to tačno igra dolaziti u skupljem paketu nije poznato, ali su ovim potvrđene glasine da Nintendo planira da postavi cenu konzole ispod konkurentskih.

Što se tiče takozvanih Switch Pro kontrolera, očekuje se da će se isti prodavati po ceni od 40 funti. Nintendo inače ne postavlja preporučenu maloprodajnu cenu za britansko tržište, ali je sudeći po dosadašnjim cenama konzola u tom regionu lako zaključiti da će se Switch u ostatku Evrope prodavati pod 250, odnosno 300 evra. Konzola po prvim informacijama zvuči kao nešto što bismo rado nabavili, imaće dobru podršku i sada samo ostaje da sačekamo da stigne u prodavnice.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top