Vesti

Objavljene nominacije za The Game Awards 2016

Bliži se kraj godine a sa njim se približava još jedna grandiozna ceremonija u kojoj će biti podeljene nagrade najboljim dostignućima u svetu video igara.

The Game Awards će i ove godine voditi Džef Kigli, a među nominovanim igrama našli su se Uncharted 4 sa čak osam nominacija, kao i Firewatch, Titanfall 2 i Overwatch. Samo pogled na celu lista nas podseća koliko je sjajnih video igara bilo ove godine, a zanimljivo je da će u ovogodišnjem izdanju biti dodeljene nagrade za najbolji mod ili fanmade igru kao i nekoliko esports nagrada.

Neke od nominovanih igara su:

Najbolja igra godine – Doom, Inside, Overwatch, Titanfall 2, Uncharted 4

Najbolja priča – Firewatch, Inside, Mafia 3, Oxenfree, Uncharted 4

Najbolja igra nezavisnog studija – Firewatch, Hyper Light Drifter, Inside, Stardew Valley, The Witness

Najiščekivanija igra – God of War, Horizon: Zero Dawn, Mass Effect: Andromeda, Red Dead Redemption 2, The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Listu svih kategorija sa nominovanim igrama, studijima i ličnostima možete pogledati na linku. The Game Awards ceremonija je zakazana za 1. decembar.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top