PC

Počela je Black friday rasprodaja na Originu

Još nije petak, ali to ne sprečava brojne prodavnice da uveliko pokreću Black friday rasprodaje.

Tako je Origin, posle odličnog popusta na Titanfall 2, pokrenuo veliku rasprodaju na svojoj prodavnici u koju su uključene i sve najnovije igre a popusti se kreću od 33 do 75 procenata.

Tako za 40 evra možete nabaviti Battlefield 1, za svega 15 najnoviji Star Wars Battlefront ili za 36 evra igru FIFA 17. Nešto stariji a i dalje odlični naslovi su na velikim popustima poput Dragon Age Inquisition (5 evra), ceo Command & Conquer serijal (7 evra) ili recimo originalni Dead Space za svega 2 evra.

Origin je takođe sa novim apdejtom dobio mogućnost kupovine igara drugim korisnicima kao poklone, kao i pravljenje liste želja kroz koju možete pratiti popuste.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top