Vesti

Psovanje u Mario Kart igri?

Ninteno je kompanija koja je ponosna na to što njihove igre igraju i vole svi, od dece do starih ljudi. Praktično igre za celu porodicu, Nintendove igre nikada nisu imale naročito nasilan sadržaj niti, recimo, psovke. Hm, da li je baš tako?

YouTube korisnik Harm je primetio nešto zanimljivo u Nitendo WiiU igri Mario Kart 8. Naime, on je primetio da pozadinsko ćaskanje Mii likova u menijima zvuči kao da je snimak stvarnih ljudi koji ćaskaju samo ubrzan. Podešavanjem snimka u audio alatima otkrio je da je bio u pravu, tačnije da je prvo zvuk graje (najverovatnije iz nekog kafića) pušten unazad a onda distorziran da bi zvučao kao blebetanje čiča-gliša.

Preslušavajući originalan snimak, Harm je primetio jednu zanimljivu rečenicu u kojoj je ni više ni manje nego psovka. Uostalom, poslušajte i sami. Na 3:20 počinje pomenuti deo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top