PlayStation 4

Budite strpljivi ako želite da vidite kraj Last Guardian

Mi uveliko igramo The Last Guardian i lagano uživamo u igri koju smo čekali čitavu deceniju, ali neki nestrpljivi igrači su već projurili kroz priču i potvrđuju da se sa igrom mora biti strpljiv.

S obzirom da je ovo teritorija spojlera, preskočićemo šta se dešava na kraju igre i samo naglasiti da sačekate kraj celog poslednjeg sinematika. Finale igre traje poprilično, ali se ne završava čak ni tu sve. Nakon što odgledate odjavnu špicu, bićete vraćeni na glavni ekran gde naizgled nemate ništa da uradite sem da krenete sa igrom ispočetka ili čačkate podešavanja. Međutim, ako počnete da pritiskate nasumično tastere na kontrolu pokrenuće se još jedna scena i time se zaokružiti priča The Last Guardian.

Takođe ćete tek tada i dobiti trofeje, tako da nemojte praviti grešku brojnih gamera i istražite zaista svaki kutak ove igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top