PlayStation 4

Playstation 4, 50 miliona puta

Sony ima čak 50 miliona razloga za slavlje, jer su u najnovijem izveštaju objavili da su do sada prodali upravo toliko Playstation 4 konzola.

Presek je urađen 6. decembra, a samo u poslednjih 6 meseci zabeleža je prodaja 10 miliona primeraka, a taj podatak uključuje i nedavno objavljenu Playstation 4 Pro konzolu. Iz Sonyja kažu da im je protekla praznična sezona jako pomogla u tome i da su tokom nedelje ”crnog petka” prodali više konzola nego ikada. Sa softverske strane su takođe veliki brojevi. Do sada je prodato gotovo 370 miliona igara za PS4, što u radnjama, što digitalno putem Playstation Store.

Naravno, prava udarna sezona tek predstoji krajem decembra kada će sigurno biti primetan skok prodaje svih konzola, igara i prateće opreme, a u januaru možemo da očekujemo izveštaj posle tog ”stampeda”.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top