Vesti

Capcom ima velika očekivanja od Resident Evil 7

Novi Resident Evil se još malo krčka u Capcomovom studiju, a ovaj izdavač već očekuje snažnu prodaju ovog povratka hororu.

Visoka ili čak nerealno očekivanja izdavača nam nisu strana, samo se prisetimo Square Enix koji je reboot Tomb Raidera iz 2013. godine smatrao promašajem i pored ogromnog broja prodatih kopija. Capcom tako očekuje da će Resident Evil 7 biti toliko ”vruća” igra da će se već prvog dana prodaje razgrabiti barem 4 miliona kopija. Kako navode iz ove kompanije, RE7 im je najveća igra koju će izdati ove generacije, preorderi su prevazišli očekivanja i Capcom je samim tim vrlo siguran u komercijalni uspeh igre. Poređenja radi, Final Fantasy 15, igra koju legije igrača očekuju godinama, se prodala u pet miliona primeraka. Iako nas je RE7 demo oduševio, nismo sigurni da je Capcom baš realan u svojim očekivanjima.

Inače, Resident Evil 7 demo je postao dostupan na Xbox One konzoli, a od 19. decembra će i PC igrači moći da ga isprobaju putem Steama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top