PC

For Honor neće raditi bez Internet konekcije

Posted on

Suprotnom dosadašnjim najavama iz Ubisofta, njihova tabačina sa samurajima, vikinzima i vitezovima će biti potpuno okrenuta online ekosistemu.

Prvobitno, najavljeno je da će For Honor imati potpuno offline kampanju za jednog igrača na konzolama, a i na PC platformi. Međutim, putem zvaničnog foruma otkriveno je da će cela igra ipak biti ”always online”. Naime, sve što budete radili u igrinim solo ili multiplayer modovima će vašem nalogu donositi poene i opremu, a to će se sve dalje beležiti na Ubisoftovom serveru. Štaviše, ako vam iz bilo kog razloga bude ”zapela” konekcija, bićete vraćeni na glavni ekran sve dok igra ne primeti da je povraćena veza ka Internetu. Ova vest je razljutila ne mali broj potencijalnih igrača, naročito jer na digitalnim prodavnicama, uključujući i uPlay, i dalje stoji naznaka da će biti moguće igrati offline. Ne treba zaboraviti ni poslovično nestabilne Ubisoftove servere koji su nam pravili glavobolju sa igrama poput Assassin’s Creed 2 i Heroes 6, tako da čak i ako imate najstabilniji Internet na svetu, vaše uživanje u igri može biti pokvareno van vaše kontrole.

For Honor izlazi 14. februara za PC, Playstation 4 i Xbox One. Mi smo pre par meseci imali priliku da testiramo Alpha verziju igre, naše utiske možete pročitati na linku.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version