Vesti

Cyberpunk 2077 stiže ranije nego što smo očekivali?

Dok CD Projekt u tajnosti radi na svom velikom projektu Cyberpunk 2077, RPG-u smeštenom u distopijsku budućnost, oči i uši gaming sveta su uprte na svaku sitnu informaciju koja bi mogla da ”procuri” o ovoj igri.

I upravo je nešto bitno tako ”procurelo”. Švedska prodavnica Komplett izgleda ima informacije iz tajnog izvora, jer po podacima sa njihovog sajta Cyberpunk 2077 izlazi već 2017. godine i to 30. septembra. Taj podatak se pojavio na stranici njihovog sajta sa koje već sada posetioci mogu da poruče igru, a postavljena cena je 450 kruna, tojest oko 47 evra. Nije retkost da online prodavnice stave neki nasumični datum (obično kraj kalendarske/fiskalne godine), ali s obzirom da je ovo jedna od najvećih prodavnica u Skandinaviji, čini se kao veliki propust ili da Šveđani znaju nešto više od onoga što CD Projekt objavljuje.

U svakom slučaju, o Cyberpunk 2077 svi želimo više da saznamo. Igra je sada glavni projekat studija i sa nestrpljenjem se očekuje otkrivanje gameplaya. Sudeći po reputaciji koju CD Projekt ima, možemo da očekujemo vrhunski RPG.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top