PC

Druga prilika za besplatne Ubisoft igre

Pored brojnih novih igara, 2016. godinu obeležila je i Ubisoftova velika proslava 30. rođendana kroz koju su podelili neke klasike iz svoje bogate biblioteke igara.

Ukoliko ste propustili da besplatno uzmete neku od igara sa Ubi 30 promocije, sada ste dobili drugu priliku jer ih je Ubisoft sve vratio u poslednjem giveawayu na svom sajtu. Dovoljno je da odete na ovaj link, prijavite se na svoj Uplay nalog, označite da se slažete sa uslovima korišćenja i kliknete na Get your bundle nakon čega ćete dobiti sve igre iz kompleta:

  • Prince of Persia Sands of Time
  • Splinter Cell
  • Rayman Origins
  • The Crew
  • Beyond Good and Evil
  • Far Cry 3 Blood Dragon
  • Assassin’s Creed 3

Ovaj paket je besplatan samo do 18. decembra. Svako ko ga preuzme dobija igre trajno u Uplay biblioteci odakle ih može neograničn broj puta instalirati i igrati. Nevezano od ovog paketa, Assassin’s Creed 3 je besplatan do 4. januara 2017. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top