PC

Hearts of Iron IV dobio prvu ekspanziju

Posle pola godine, grandiozna strategija Hearts of Iron 4 dobila je najveće proširenje do sada u vidu plaćene ekspanzije.

Ekspanzija dodaje novine zemljama koje su početkom 20. veka bile deo Britanske imperije (Kanada, Australija, Novi Zeland, Indija i Južna Afrika) pa će svaka od tih zemalja dobiti alternativni put kroz istoriju gde mogu da izaberu da li će ostati lojalni Britaniji. Kroz Together for Victory dolazi novi sistem autonomije pomenutih država pa će tako moći kroz kampanju da imaju različite nivoe nezavisnosti, ali će moći da međusobno dele tehnologiju kako bi se pojačala snaga cele imperije i međusobno se ispomagale u slučaju katastrofa.

Together for Victory ekspanzija se prodaje po ceni od 15 evra, a Paradox radi na još dve neimenovane ekspanzije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top