PC

Na Steamu je počela zimska rasprodaja

Kao što so već najavili, 22. decembra počela je najveća rasprodaja PC igara ove godine.

Steam, sada već tradicionalno, ima ogromnu rasprodaju koja praktično svim igrama obara cenu od 10 do 80 posto. I, takođe tradicionalno, velika navala (podsetimo se da Steam ima oko 50 miliona korisnika) je u prvom talasu jako usporila servere pa svi koji su planirali nešto da pazare moraju malo da sačekaju.

Pored brojnih popusta koji će vam isprazniti novčanik, možete glasati za najbolje Steam igre u nekoliko šašavih kategorija sve do 29. decembra (31.12. je proglašenje pobednika). Svakog dana je glasanje u jednoj kategoriji i vaš glas za neku od igara vam daje jednu trading karticu u inventaru. Kartice naravno dobijate i na svakih 9 evra koje potrošite u prodavnici, kao i kada prođete ceo jedan krug kroz listu igara koje vam Steam preporučuje.

Zimska Steam rasprodaja se završava 2. januara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top