Vesti

Istina iza najteže borbe u Final Fantasy 15

Final Fantasy igre su uvek bile poznate po svojim gigantskim boss protivnicima, neverovatnim izazovima koji vam postaju dostupni tek kada završite glavni deo kampanje. Čuvena je bila bitka protiv Absolute Virtue u Final Fantasy 11 koja je mogla da potraje i preko 15 sati. Međutim, neko vreme kruže glasine da najteži protivnik u Final Fantasy 15 zahteva tri dana za pobeđivanje. Da, dobro ste pročitali – tri realna dana, odnosno 72 sata.

U pitanju je Adamantoise, džinovska kornjača-planina 99. nivoa. Protiv nje se možete boriti isključivo nakon što ste završili kampanju u igri, učitajte snimljenu poziciju i skoknite u Lucis gde će vas Cindy pozvati do svoje garaže. Tu će vam ispričati o čudnim zemljotresima i dobićete zadatak da odete do Longwythe Rest Area i popričate sa Dejvom. On će okupiti sve NPCeve od kojih ste do tada uzeli questove i dobićete određene predmete da počnete borbu protiv bukvalne planine. Za ovaj poduhvat igra vam preporučuje da cela ekipa bude 99. nivoa, a oko te borbe su kružile glasine da traje pomenutih 72 sata, dok je nešto kasnije glavni dizajner igre rekao da ju je moguće pobediti i za 15 sati.

Youtube korisnik PowerPyx je proverio koliko zaista vremena treba da se ubije Adamantoise i ne, za pobedu nad ovim čudovišnim bossom vam nije potrebno ni 72, a ni 15 sati. Ceo quest možete završiti za oko sat vremena, naravno ako znate šta radite i opremite se potrebnim buffovima i napicima. PowerPyx je čak uspeo da završi quest na 69. nivou, ali je to i dalje bilo napornih sat vremena tokom kojih borba neprestano traje i ne smete gubiti koncentraciju.

Pogledajte i kako izgleda ceo taj sukob:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top