PC

Posle četiri godine razvoja, Star Citizen u novom engineu

Sve koji su podržali novu igru Krisa Robertsa, sa patchom 2.6 za alpha verziju dočekalo je i jedno iznenađenje.

Star Citizen je sa Cryengine prebačen na Lumberyard, engine koji je razvila kompanija Amazon i sa kojom već godinu dana sarađuje studio iza igre. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, tražena je tehnologija koja će ponuditi najbolju moguću online povezivost, a jako znači i činjenica da je Amazon sada vlasnik najvećeg streaming servisa Twitch sa kojim studio takođe želi da napravi integraciju.

Zanimljivo je da je ovako drastična promena u stvari urađena jako lagano, a patch 2.6 je pored novog enginea doneo i dugo očekivani FPS modul Star Marine u kome se igrači mogu obračunavati na nekoliko mapa, između ostalog i u nultoj gravitaciji.

Star Citizen se očekuje tokom 2017. godine osim, naravno, ako ne dođe do još odlaganja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top