PC

Nastavak uvrnute igre Frog Fractions sakriven u drugoj igri

Frog Fractions je jedna od najčudnijih igara koje smo ikada igrali. Naizgled banalno jednostavna arkadica, bila je prepuna iznenađujućih obrta.

Pre dve godine, bila je pokrenuta Kickstarter kampanja za nastavak u kojoj je igra uspešno finansirana. Međutim, Frog Fractions 2 je stalno bio odlagan i praktično je nestao sa radara. Sve do ovog meseca, kada je otkriveno da se pojavio, skriven u drugoj igri.

Naime, sredinom decembra se na Steamu pojavila igra Glittermitten Love, sa cenom od 20 evra. Igra u kojoj ste vila koja skuplja bobice i pravi vatromet u sebi u stvari krije još jednu a to je upravo pomenuti Frog Fractions 2. Kako su igrači otkrili šta se krije možete detaljno pročitati na ovom linku, a uključuje vrlo elaborirani ARG (Alternate Reality Game) i neverovatno planiranje od strane developera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top