PC

Keri Fišer (Princeza Leja) je imala tajnu ulogu u Dishonored

Iako čuvena glumica Keri Fišer (Carrie Fisher) važi za jednu od najvećih ikona pop kulture, ona je iznenađujuće malo pozajmljivala svoj glas u video igrama. Čak ni u igrama iz Star Wars serijala se nije pojavljivala sve do ove godine, kada je glumila u Lego Star Wars: The Force Awakens.

Ipak, ono što veoma malo ljudi zna je da smo nju mogli čuti poprilično puno puta u remek delu Arkane studija, prvoj Dishonored igri iz 2012. godine. Njen glas se najpre pojavljuje kao Easter Egg u misiji “Return to the Tower” gde je možete čuti samo ako ubijete oficira za propagandu u Dunwall kuli.

Ali ovo nije sve od nje u Dishonored. Njeg glas se takođe čuje sporadično sa razglasa na ulicama grada kako “uljudno” upozorava građane da ne ometaju prenos leševa u poplavljenom distriktu ili ih pak uverava da je haos u Dunwall kuli zapravo samo unapred pripremljena vežba, i da ne moraju da brinu, jer “sve je pod kontrolom”.

Ne znamo za vas, ali mi smo i onako bili spremni da obrenemo Dishonored keca još jednom, taman da uhvatimo i glas legendarne Keri Fišer, koja nas je nedavno napustila u 60. godini života, usled srčanog udara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top