Vesti

GIVEAWAY: Igra godine 2016

Još jedna godina ispunjena video igrama je iza nas. Igrali smo nebrojeno mnogo igara, bilo je oduševljenja, razočarenja, ali uglavnom zaista dobrih igara.

Zato ekipa iz Play! Zine časopisa želi da čuje – koja je vaša GOTY 2016? Koja je to igra za koju biste rekli da je obeležila proteklu godinu? Javite nam, a svaki učesnik glasanja će biti ubačen u naš ”bubanj” iz koga ćemo izvući više od 20 dobitnika raznih gaming stvarčnica, od kapa i privezaka do majica i jedne PS4 igre. A evo i šta vas sve očekuje:

1. Munny World figurica
2. Adidas majica
3. Wildstar hemijska + artbook
4. Avengers brisači za mobilni
5. Destiny the taken king majica x 3
6. FIFA 17 majica
7. WoW majica
8. Bethesda majica
9. Gwent torba
10. HyperX kapa
11. Shadowgun Legends torba
12. MxM majic
13. Uncharted 4 kačket
14. Driveklub igra PS4
15. PS VR privezak x2
16. The Last Guardian kapa
17. Until Dawn majica
18. Mortal Kombat povez preko čela x5

Učestvovanje u glasanju i nagradnoj igri je vrlo jednostavno:

 

Glasanje traje do 15. januara a 25. januara ćemo objaviti koja igra je bila izabrana za najbolju u 2016. godini od strane Play! Zine čitalaca, kao i dobitnike nagrada.

Srećno!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top