Vesti

Switch ćemo puniti preko USB-a i igrati na njemu Dark Souls?

Kako se bliži 12. januar, odnosno datum koji nam je iz Nintenda stigao kao zvanični datum kada ćemo o novoj Switch konzoli saznati praktično sve što želimo, tako se pojačava pojavljivanje raznih manje ili više proverenih informacija, curenja, glasina i svih drugih sličnih nezvaničnih oblika vesti o ovoj konzoli.

Dve vrlo zanimljive i važne informacije prohujale su juče gejming nebom na internetu. Prva je tehničke prirode  i došla je sa sajta AB Games. Na njemu se pojavila informacija koju vidite u naslovu ove vesti, koja navodno dolazi od jednog od Nintendovih partnera koji će distribuirati konzolu. Na slici na sajtu se nalazio Nintendo Switch USB-C kabl, ali ono što je zanimljivo je da će se on koristiti za punjenje Nintendo Switch uređaja i kada on nije na matičnom doku.

Ukoliko dobro poznajete Nintendo, jasno vam je zašto je ovo bitna vest, ali ukoliko vam ovo ne deluje posebno važno objasnićemo vam o čemu se radi. Nintendo ima tvrdoglavi običaj da stalno ima neke svoje specijalne standarde kada su  u pitanju punjači njihovih uređaja, tako da će prelazak na široko rasprostranjeni USB standard značajno doprineti mobilnosti Switch konozle i olakšati korisnicima njihovo korišćenje i lako punjenje preko praktično bilo kog uređaja sa usbom ili jednostavnim punjenjem preko USB adaptera za struju.

Informacija je brzo povučena sa sajta, ali su naravno skrinšotovi sačuvani.

Druga dobra vest koja nam stiže za Nintendo Switch nam dolazi iz studija FromSoftwere, koji nam je doneo legendarni serijal Dark Souls. Prema informacijama koje su do nas stigle, u ovom studiju jedan mali tim već par meseci uveliko radi na portovanju Dark Souls III za Nintendo Switch, a da je u planovima i da se uradi cela trilogija sa svim dlcovima, ukoliko početne prodaje budu dobre.

Tako da, kako stvari trenutno stoje, pored prenosivog Skyrima, dobićemo i portabilni Dark Souls sa Switch konzolom, a rekli bismo da će samo ove dve stvari da učine da se prodaja ove nove konzole vine u nebesa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top