PC

HTC Vive dobija tracker za sve predmete!

U novu godinu HTC ulazi sa novim osveženjima za njihov popularni VR headset, HTC Vive.

Dva nova dodatka razvijena za HTC Vive jesu Tracker i Deluxe Audio Strap.

Deluxe Audio Strap je specijalna verzija trake-držača (kojom zamenjujete osnovnu) sa dodatnim audio komponentama koje možete prilagođavati po vašim merama, što isklučuje iz računice upotrebu dodatnih slušalica.

Drugi objekat, koji je pobrao mnogo više pažnje, je Tracker (Tragač) koji je posebno zanimljiva stvarčica, jer vam omogućava da ga lako i sigurno prikačite za praktično bilo koji predmet i da zatim taj predmet koristite za vaše VR igranje.

Kao što se može i videti u promotivnom klipu, ovaj tracker je tu prikačen za predmete kao što su bejzbol palica, palica za golf ili reket za tenis, i zatim senzori prepoznaju i prate kretanje tih predmeta u samoj igri i simuliraju vaše poteze sa njima u stvarnom svetu.

Ovaj veoma jednostavan dodatak za HTC Vive može da znatno produbi vaše VR iskustvo kod igranja određenih igara, ali isto tako i dodatno povećava bojazan kada je u pitanju sigurnost stvari i ljudi u okolini, jer nismo baš sigurni koliko je pametno, sa praktično povezom na očima, mlatarati bejzbolkom po kući.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top