Ostalo

Amazon Echo ima Mass Effect referencu

Amazon Echo i Amazon Dot su mali uređaji koje je osmislio Amazon, koji spadaju u kategoriju takozvanih “pametnih govornika” i koji putem direktnog govora između korisnika i uređaja obavljaju određene zadatke i odgovaraju na neka pitanja.

Preko njih možete slušati muziku, slušati audio knjige, proveravati vreme, saobraćaj i druge informacije, kupovati, praviti liste zadataka i još što šta drugo.

Uređaj postoji već skoro godinu i po dana, ali je tek sad neko od korisnika uspeo da otkrije mali Easter egg  u ovoj napravi, vezan za čuvenu Mass Effect trilogiju. Naime, kada postavite pitanje “Does this unit have a soul?” ( Da li ova jedinica (uređaja) ima dušu?), Amazon Echo će vam odgovoriti “Keelah se’lai, my friend.”.

Pitanje je čuveno pitanje koje je geth Legion postavio svojim quarian tvorcima, dok je odgovor koji vam daje Echo, “Keelah se’lai”, fraza koju quariani često koriste.

Korisnik Twittera TheAlbionGirl je podelila kako to u praksi izgleda, a ispod možete videti i scenu iz ME trojke, u kojoj se pominju obe rečenice.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top