PC

UbiSoft greškom okačio For Honor Season Pass sadržaj

Ne znamo da li više iko veruje “slučajnim” greškama, curenjima, izjavama i sličnim oblicima protoka informacija kada je industrija video igara u pitanju. Ne da li “veruje” u smislu da li su istina, već u smislu da su i te kako namerne, a ne slučajne, ali dobro.

Elem, juče se tom čuvenom “greškom” pojavila informacija o sadržaju koji stiže uz Season Pass za For Honor, i to na zvaničnoj shop stranici za igru. Naravno, uklonjena je posle sat-dva, sasvim dovaljno da Reddit uhvati skrinšotove.

Sam Season Pass sadržaj ne donosi praktično ništa “ekskluzivno” što ne mogu i ostali igrači da dobiju goldom i grindanjem, tako da ukoliko želite “specijalne” stvari, biće vam dovaljna i Deluxe edicija, gde igračima nude i specijalne predmete i ostale stvari koje se ne mogu dobiti nikako drugačije, poput šlemova, emblema, emotea i sličnog.

Sadržaj svake edicije igre možete videti ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top