PC

UnDungeon – obećavajući pixelart RPG na Kickstarteru

Iako je Kickstarter dosta puta umeo sve nas da razočara sa mačkom u džaku, i dalje volimo da po njemu lovimo dobre i kvalitetne ideje za koje mislimo da ih vredi podržati i dati autorima vetar u leđa. Ovih dana nam je za oko zapao akcioni RPG, rađen u pixel art stilu – UnDungeon.

U pitanju je igra koja barata idejom multiverzuma. U nekom trenutuku došlo je do greške u svemiru i sedam paralelnih univerzuma se stopilo u jedan, stavljajući u isti prostor 7 različitih verzija planete Zemlje, od kojih je svaka imala distinktivnu sudbinu i razvoj kroz milenijume i mililjarde godina.

U ovako stopljenom svetu sedam Heralda (Glasnika) se pojavilo noseći sa sobom objekte poznate kao The Core (jezgra) koja ih održavaju u životu i ponovo oživljavaju. Ovih unikatnih sedam karaktera imaju svoju pozadinu i agendu u novonastaloj situaciji i upravo ćete vi kao igrač da ih vodite kroz igru.

Autori igre obećavaju duboku i razgranatu priču sa značajnim posledicama vaših odluka, roguelike akcionu i brzu borbu koja ne prašta greške, puno načina da izgradite svoje likove, veliki otvoreni i raznovrsni prostor za istraživanje… Na osnovu svega što smo videli na Kickstarteru možemo da kažemo da smo izaista impresionirani, pogotovo vizuelnim identiteom igre, ambijentom i muzikom.

Trejler igre možete videti ispod, a njihovu Kickstarter kampanju možete pronaći na OVOM LINKU, gde možete pročitati sve detalje vezane za igru. Igra će izaći za PC, Linux i osX, ali se planiraju u portovi za PS4, XboxONE i PS Vita, ukoliko Kickstarter kampanja bude dovaljno uspešna.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top