PC

Windows 10 dobija mod za igre visokih performansi

Iako je Windows 10 mod za igranje već dugo najavljivan nismo znali tačan datum puštanja ovog moda u probne verzije, ali sa početkom ove nedelje, učesnici programa Windows Insider imaju priliku da isprobaju neke od poslednjih Mikrosoftovih dodataka njihovoj gejming infrastrukturi.

Deo novih gejming osveženja Windowsu 10 je i automatski mod za fino podešavanje i Windows32 igara a i skorijih naslova koji rade na Univerzalnoj Windows Platformi. Sva podešavanja bi trebala da budu automatska, tako da ne morate da razmišljate o njima između prelazaka  sa igre na igru, a Mikrosoft je objavio da će kasnije ove nedelje da objave više detalja o samom procesu iza ovog moda.

Sve ovo je samo deo unapređenja koje je Mikrosoft spremio za Windows 10 i Xbox, zajedno sa Beam livestreamingom koji uskoro postaje aktivan, i novim unapređenim vodičem kroz Xbox One za brzo pristupanje muzici i kontrolama za snimanje igara. Sam updejt na novou čitavih platformi za PC i Xbox je planiran nekad ovog proleća a do tada ove promene su dostupne samo unutar Windows Insidera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top