PC

Kupite jedan Resident Evil 7 – igrajte i na Xbox One i na PC-ju

Lepe vesti stižu iz Majkrosofta za vlasnike Xbox One konzola, koji vole da se igraju i na svojim računarima.

Resident Evil 7 će biti prva igra za koju izdavač nije Majkrosoft, a koja će biti deo programa “Play Anywhere” čiji je cilj da omogući vlasnicima Xbox konzola i Windows 10 operativnih sistema da svoje igre igraju na bilo kom od ova dva sistema, kupovinom samo jedne kopije igare.

Ovo u praksi znači da, ukoliko kupite Resident Evil 7 za vašu Xbox One konzolu, preko Play Anywhere opcije ćete moći da igrate RE7 i na vašem PC-ju, ukoliko imate Win10. Isto važi i u obrnutom pravcu.

Iako je svima jasno da je ovo Majkrosoftov način da promoviše svoj novi operativni sistem kao i način popularizacije Xbox konzola, ipak moramo da pozdravimo Play Anywhere program, jer je u pitanju zaista sjajna i praktična stvar, ali i ušteda, za ljude koji poseduju oba sistema. Listu dosadašnjih igara koje su podržane za Play Anywhere, možete videti ovde.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top