Mobile

Pokrenuta je Kickstarter kampanja za The Banner Saga 3

Pre skoro 5 leta, marta 2012. godine, mali teksaški studio Stoic je pokrentuo Kickstarter kampanju kako bi oživeo svoju ideju o simpatičnoj poteznoj rpg strategiji, The Banner Saga. Ideja igre je fanove oduševila, pa su umesto traženih 100 000 dolara, tokom trajanja kampanje prikupili neverovatnih 723 000 dolara, što im je pomoglo da igra dobije mnogo veći obim od planiranog.

Banner Saga je izašla januara 2014. godine i potpuno je ispunila očekivanja publike, gde su kao glavni aduti izdvojeni originalni vizuelni stil, sjajna muzička podloga i značaj teških odluka koje donosite kroz igru. Dve godine kasnije, pojavio se i nastavak ove igrekoji je već oprobani recept dodatno produbio i poboljšao, pa je u svakom pogledu bio napredak u odnosu na prethodnu igru, ali je ipak i zadržao neke stare stvari koje se neće svideti svim igračima.

Danas su momci i devojke iz studija Stoic pokrenuli Kickstarter kampanju za treći i završni deo njihove trilogije. Iako za dvojku nisu išli na Kickstarter, odlučili su se da se vrate crowdfunding metodi ne toliko iz finansijskih razloga, koliko zbog toga što je Kickstarter kampanja pre svega odličan način promocije igre i stvaranja momentuma za samu igru.

Kampanja za trojku će trajati do 8. marta, a tražena suma je 200 000 dolara. Kickstarter stranicu za The Banner Saga 3 možete videti na ovom linku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top