Vesti

Shawn Levy u direkciji Uncharted filma

Posle silnih navoda, peripetija, šaputanja i nagađanja I DALJE nismo ništa bliže datumu izlaska igre Uncharted u filmskoj verziji.

Ali bar znamo da će direktor biti Šon Levi, i da će filma zaista biti. Od igre sa grafičkim podešavanjima i “Uncharted crtanog filma” do khm, khm, kradje ideja u Mission Impossible očigledno je da je Uncharted i Nathan Drake veoma zanimljiv svima iz sveta filma i da misle da u njegovoj osnovi kao igri, leži potencijalna ekranizacija priče.

Stranica filma na IMDB postoji već duže, mada nije od preterane pomoći, ali ono što je sada potvrđeno je da će filma biti i da je Sony za direktora uzeo Šona Levija. Sama priča ne bi trebalo da bude preterano teška za napisati, sa obzirom koliku količinu sirovog materijala i inspiracije Uncharted nudi, ali to je već van našeg uticaja i kontrole.

Film je i dalje u pretprodukciji i možemo ga očekivati 2018.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top