PC

U Conan Exiles ćete moći da odredite veličinu svoje muškosti

PAŽNJA: U nastavku teksta se nalaze animirani gifovi na kojiima se vide (između ostalog) 3D muške genitalije iz igre Conan Exiles.

Conan Exiles je uspeo da prevaziđe i legendarni Rust po ovom pitanju. Kris Livingston je imao priliku da proba novu Conan igru, Conan Exiles, i ono što ga je najviše oduševilo se nalazi na samom početku. Prilikom izgradnje vašeg lika, jedna od opcija se zove “endowment” i ona ima slajder. A šta tačno ova opcija radi najbolje je da vidite u GIF-u ispod:

 

Ako se pitate zašto igra ima opciju da odredi veličinu vašeg drugara, to je zato što će se se on, bar na početku, svakako videti u igri. I ne samo da ćete biti ko od majke rođeni, već su se programeri potrudili i odradili savršenu fiziku ponašanja “paketa” vašeg lika u igri, pa će se prilikom vašeg kretanja, skakanja i čučanja i ovaj deo vašeg tela ponašati u skladu sa fizikom u igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top