Vesti

Fallout 4 high resolution beta je tu!

Evo dobrih vesti za sve ljubitelje visokih rezolucija i svilene glatkoće endgame PC gejminga. Beta Fallout 4 patch koji donosi obradu sa teksturama visoke rezolucije je tu, samo je pitanje gde ćemo ga smestiti pošto zauzima ogromnih 58 gigabajta, i čini igru još lepšom ako je to moguće.

Ako imate sistemske performanse jače od navedenih i7-5820K i hvalite se grafikom iz ranga 1080GTX/RX4908GB možete preuzeti vaš BETA svežljaj radosti za sve PCMASTERRACE poklonike na Steamu. Ako dovodite u pitanje vašu mašinu, a imate dovoljno entuzijazma i hard disk prostora možete je preuzeti svejedno uz opciju da posle toga isključite ovaj patch u launcheru.

Patch takođe donosi:

  • podršku za paket visoke rezolucije
  • “Featured” kategoriju u modovima
  • dodatnu opciju da sortirate vremenski filtere poput Highest Rated i Most Favorited po osnovi dan/mesec/godina/sva vremena
  • rating count za Mods Browsing menu
  • dodaje brojanje favorita i zavisne stranice u Mod Details stranicu

 

Takođe patch popravlja stabilnost i opšte performanse igre kao i unapređenja za sistem koji nadzire greške i prijavljivanje grešaka.

Patch će biti dostupan u live verziji posle testiranja u Beti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top