PC

Nova BioWare igra neće biti klasični RPG

U istom dokumentu u kome smo saznali da će nam uskoro stići novi Need For Speed i nastavak Star Wars Battlefront, za oko nam je zapala i zanimljiva informacija da ćemo najkasnije do 31. marta sledeće godine (fiskalna EA 2017. godina) imati prilike i da se igramo sa potpuno novom franšizom koja nam stiže iz čuvenog studija BioWare, na kojoj ovaj studio radi još od 2012. godine.

Legendarni studio BioWare nam je doneo takve serijale i igre kao što su Baldur’s Gate, KotOR, Neverwinter Nights, Dragon Age i Mass Effect, ali mnogi ljubitelji oldskul RPG igara ne gaje previše ljubavi poslednjih godina prema BioWare studiju, smatrajući da su se prodali i da izdaju komercijalne naslove za Electronic Arts.

Bilo kako bilo, dugovečnost i “slava” gotovo svih njihovih igara se ne može osporiti, tako da su čak i najveći skeptici makar zaintrigirani da saznaju šta to novo dolazi iz kuhinje ovog studija. Još uvek imamo veoma malo informacija o tome šta će nova igra biti, pa čak ni osnovne informacije poput imena ili bar “radnog naziva”.

Ono što je Endru Vilson, izvršni direktor EA, pomenuo u izveštaju aukcionarima, jeste da igra neće biti klasični RPG, već više akciona avantura, ali sa “snažnim RPG elementima razvoja likova i priče”. Erin Flin iz BioWare-a, je obećao da ćemo o igrti saznati dosta više u narednih par meseci.

Ono što je posebno interesantno kod ove nove BioWare franšize, je to što je Alister MekNeli marta prošle godine šetao u majci sa novom franšizom na jednoj konferenciji, a da to niko nije primetio.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top