PC

Fanovi napravili sjajan kratki Witcher film

Serijal knjiga i igara, The Witcher, je sa svakom novo igrom u serijalu stekao lavine fanova, svojim ogromnim i bogatim svetom, upečatljivim karakterima, sjajnim gejmplejom, jednom rečju – suvim kvalitetom koji se svideo velikoj armiji igračke publike.

Prirodno, igra je inspirisala mnoge na razne načine, ali je kratki film o kome danas pričamo verovatno nešto najbolje vezano za Vičera što smo do sada videli, bar kada su “fan-made” stvari u pitanju.

Iako nema bog zna kakav zaplet, ono što je sjajno u njemu jeste odlična gluma glumca koji igra Geralta (i čak poprilično liče!), kao i sjajno odrađena koreografija mačevanja, koje izgleda prirodno i fluidno. Kadriranje i postprodukcija su takođe na zavidnom nivou, tako da treba odati priznanje celokupnoj ekipi na odrađenom poslu.

Film možete videti ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top