PC

Kad Lego dođe u Arma 3

Serijal Arma igara, iako odličan sam po sebi, je praktično postao najpoznatiji kao igralište najboljih modera koji su ovde pravili ogroman broj raznih modela i misija.

Čak je i sama kompanija, Bohemia Interactive, to prepoznala i podržala, organizovanjem godišnjih Make Arma Not War takmičenja za najbolje modele, modove i misije.

U vikendu iza nas na Steam Workshop se pojavio jedan zanimljiv mod koji je vrlo brzo skrenuo pažnju publici i fanovima na Redditu. Zove se “Operation Blockhead” i u igru umesto ljudi donosi – lego čovečuljke (otud i ime moda).

Mod je u igru doneo nekoliko modela Lego ljudi, sa punim teksturama, animacijama, pokretima i ostalim lego elementima, a sve to izgleda veoma komično, kada se stavi u kontrast sa realističnom grafikom Arma III. Svi ovi novi Lego elementi su dostupni za dalje modeliranje i korišćenje potencijalnim zainteresovanim Arma moderima, a kako to izgleda u igri, možete videti na gifovima ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top