PC

Rainbow Six Siege će imati i do 100 Operatora

Upravo se završio besplatni vikend za Rainbow Six Siege, kada su svi zainteresovani igrači imali prilike da probaju ovaj odličan taktički šuter koj nam stiže iz UbiSofta.

Nakon godinu dana od izlaska ovog hit naslova, može se reći da je Rainbow Six Siege imao veoma uspešnu godinu i da baza igrača aktivno i stabilno raste, pošto je taktička dubina igre odlično prihvaćena kod publike.

Mnogi su se pitali da li će, i kada će,  igra dobiti neke nove modove i načine igranja, ali je iz UbiSofta stigao odgovor da do toga neće doći, jer smatraju da bi to razvodnjalo igru i ono što je suština ovog naslova – a to su opsade.

Umesto toga, developeri žele da fokus bude na razvoju novih operatera, pa je direktor igre, Aleksandar Remi, u razovoru za PCGamer rekao da je za njih Rainbow Six Siege “šuter sa MOBA genetskim kodom”, odnosno da im je mnogo važnije da u igru ubace nove Operatere koji će igračima ponuditi veći izbor i mogućnosti za prilagođavanje njihovom stilu igranja, i da u perspektivi žele da igra dostigne i do 100 operatera, a da smatraju da je neki minimum za raznovrsnost 50 Operatera.

Igra trenutno ima 28 operatera, a plan za ovu godinu je sličan prošloj godini. Tromesečni ciklusi, ukupno 4 godišnje, gde će igra dobijati pakete sa dva nova Operatera i jednom novom mapom.

Upravo nam ovih dana stiže prvi paket u 2017. godini, naziva “Operation Velvet Shell”, koji nas vodi na Ibicu, i donosi nam dva nova Operatera: Jackal i Mira, kao i novu mapu Coastline.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top