PC

E3 sajam od ove godine otvoren za javnost

Jedan od najvećih svetskih sajmova video igara, Electronic Entertainment Expo (E3) će ove godine po prvi put biti potpuno otvoren za posetu svim zainteresovanim fanovima koji će želeti da ga posete.

Iako postoji već 22 godine, ovaj festival je tradicionalno usmeren ka predstavnicima medija, gejming personama i ljude iz same industrije video igara. U par navrata je bilo nekih specijalnih promocija i akcija za fanove, ali nikada na globalnom i zvaničnom nivou.

Ipak, tome je došao kraj i ove godine će svi ljubitelji gejminga moći ovog juna da dođu u Los Anđeles, gde se E3 održava, i sa kupljenom kartom potpuno slobodno obiću e3 sajam.

Karte izlaze u prodaju 15. februara i cena će biti 250 dolara (za najranije kupce cena će biti 150 dolara). Sajam se ove godine održava od 15. do 17. juna,  tradicionalno u Los Angeles Convention Center.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top