Vesti

Games Workshop odgovorio PETA – Fur The Emperor

Ako je PETA imala za nameru da kreira kvalitetan materijal komičarima svojim akcijama u gejming svetu, očigledno je da su uspeli. Sama ideja iza organizacije je plemenita i opravdana, ali je izvedba PETA pogrešno usmerena i izvedena, tako da sad imamo kvalitetnu šalu pred nama.

Games Workshop, koji stoji iza čitavog Warhammer univerzuma, koji je i proizveo figurice koje su sporne PETA, je jutros u svom duhu fantazije i šale, objavio je naređenje za komesare da suzbiju zloupotrebe njihovih Guardsmena i da dozvoljavaju razne forme brutalnosti prema neprijateljima čovečanstva, ali nošenje neprijateljskih krzana nikako!


Čitav artikl je urnebesan, sa sve disclaimerima i ozbiljnim tonom, a da ne bi izgubio na smislu i komediji, pogledajte ga direktno ovde.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top