PC

Project Cars 2 announcement trailer

Davno najavljeni Project Cars 2, koji je već milion puta bio teasovan, najavljivan i hintovan, izgleda da će videti svetlo dana tokom ove godine.

Tu nam je announcement trailer iz Bandai Namco, a kažu i da je krajnji cilj Slightly Mad Studios da se kreira pravo real life iskustvo vožnje. Ne znamo kako će to da izgleda, ali spomenuli su i 12K iskustvo, tako što misle da igrači mogu da koriste tri ekrana na 4K rezolucijama. Nismo sigurni da ta matematika tako radi, ali dobro, pogledajmo trejler jer je on za sada sve što imamo dostupno:

 

Sve ostalo u igri će biti u nekim očekivanim normama, videćemo oko 170 modela i 60 staza sa različitim vremenskim uslovima i uslovima podloge, a sada nam ostaje samo da konačno dočekamo Project Cars 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top