Mobile

Znamo kada nam stižu Vikinzi

Igra Expeditions: Conquistador je odlična taktička strategija sa jakim RPG elementima, koja je zahvaljujući Kickstarteru ugledala svetlost dana maja 2013. godine. Nakon uspešne priče sa prvom igrom, autori su imali dovaljno elena i sredstava da nastave sa razvojem ovog serijala, pa nam je maja 2015. godine najavljena i druga “Expeditions” igra, Expeditions: Viking.

Umesto vremena otkrića i osvajanja, sada se selimo na daleki sever Evrope i predvodimo klan Vikinga u teškim vremenima, pri potrazi za novim životom. Danas pišemo o igri zato što smo dobili i datum izlaska. Studio koji radi na igri, Logic Artists, objavio je da igra izlazi za PC 24. aprila ove godine.

Producent igre, Ali Emek, je rekao da igra sadrži veoma bogatu priču i svet oko nje, sa razgranatim sistemom dijaloga. Sveukupno će, kako kaže, igra imati preko 280 000 reči, brojka na zavidnom nivou (Doduše ništa izgleda neće prestići novi Torment, koji će prema rečima Kola MekKomba, imati preko milon reči u igri)

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top