Vesti

Obsidian više ne radi na Armored Warfare

Free to play igra Armored Warfare, koja je u svemu pokušaj kopiranja World of Tanks, ali u modernoj varijanti, od subote nije više u rukama Obsidiana, a rad na njoj će preuzeti ruski studio koji je trebao da je izdaje na ruskom tržištu My.com.

Obe kompanije su dale izjave, Obsidian da je tokom četiri godine razvoja ove igre uživao i imao priliku da uči kao i da želi svu sreću My.com dok je My.com uveravao igrače da sav obećani sadržaj stiže pred njih, te da se ništa neće promeniti u igri sada kada su je oni preuzeli.

Ipak, neprijatna tišina stoji iza svega toga, koju donekle razbija moderator Armored Warfare podforuma na Redditu, koji tvrdi da je bio konsultant pri dizajnu Armored Warfare, i da će čitav projekt sada patiti, jer My.com i njihova matična kompanija MailRU nisu zainteresovani za razvoj igre van ruskog tržišta. Samim tim bi mnoštvo obećanih featura moglo da nedostaje iz igre. Takođe ta osoba navodi i da je Obsidian duže trpeo loš tretman iz MailRU zato što je neko bio nezadovoljan što kako god postave priču, igra je i dalje jefitna verzija World of Tanks. Na sve to se navodi da je deo dizajnera iz Obsidiana otpušten po naređenju iz MailRU, i da je tu sve prestalo da funkcioniše.

Previše drame ako nas pitate, ostaje da se vidi šta budućnost igre nosi, i da li u toj priči ima nas da se zabavimo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top